Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Palmun Ratsutalli
Ajankohta: 16.6.2018
Sijainti: Kirkkonummi, Uusimaa

Kilpailulajit:
Muut kilpailut (MATCH SHOW)


Linkki näyttelykutsuun:

https://docs.google.com/document/d/1n05tQzjHYdhUaKhEGCwlTWafQX6X8rcmHySGNr93Wgg/edit?usp=sharing


Match Show 2018

Tervetuloa Palmun Ratsutallin järjestämään Match Show-tapahtumaan lauantaina 16.6.2018 klo.11!

Luokat:
1. Varsat 1-3 vuotta
2. Ponit
3. Hevoset
4. Junnu esittelijä - luokka, jossa hevosten koristelu sallittua!

Rajoitamme osallistujamäärän yhteensä 40 ensimmäiseksi ilmoittautuneeseen. Ilmoittautumiset 12.6.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen maripalmu@palmunratsutalli.fi . Mainitse ilmoittautuessasi luokka, hevosen/ponin nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika, omistaja, esittäjä ja omat yhteystietosi. Huomioithan, että ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumiseen tehtävät muutokset eivät ole mahdollisia.

Näyttelyaikataulu julkaistaan torstaina 14.6.2018.

Näyttelymaksu on 15€ per luokka, maksetaan kisakansliaan 1h ennen luokan alkua.
Kaikki näyttelyluokkien osallistujat saavat kirjallisen arvostelun. Kolme luokkansa parasta palkitaan ruusukkein. Palkitsemme myös BIS 1-3 ruusukkein sekä tavarapalkinnoin. Jaossa myös erikoispalkintoja! Luokkien sponsoreina toimii Malmströmin puutarha, sekä Krb Kaivin Oy.

Tuomarina luokissa 1-3 toimii Tarja Ikävalko .

Esittäjillä on oltava kypärä, ja oreja saavat näyttelypaikalla käsitellä vain yli 18-vuotiaat. Hevosten ja ponien on oltava näyttelypaikalla suitsittuina, sekä kilpailunumero hevoseen kiinnitettynä. Poikkeuksena 1-vuotiaat varsat, jotka voidaan esittää myös ilman kuolaimia. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan, järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtumapaikkana toimii Palmun Ratsutalli, osoitteessa Mosabackantie 65, 02540 Kylmälä. Paikalla myös buffa. Tiedustelut maripalmu@palmunratsutalli.fi / p.050-3010610.
TERVETULOA!


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.