Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Team Kawerda ry
Ajankohta: 12.8.2018
Sijainti: Karkkila, Uusimaa

Kilpailulajit:
Muut kilpailut (Match Show)


Match Show 2018

Tervetuloa Team Kawerda ry:n historian ensimmäiseen hevosten ja ponien Match Show-tapahtumaan sunnuntaina 12.8.2018 viihtyisään Ratsutila Kawerdaan

Luokat:

- Varsat 1-3 vuotta
- Ponit
- Hevoset
- Veteraanit (yli 18v.)
- Suomenhevoset

Erittäin hyvät palkinnot luvassa, joita ovat jakamassa yhteistyökumppanimme EQUIFIRST®, Hippodome.com, Hööks Hevosurheilu ja Just Dressage!

Rajoitamme osallistujamäärän yhteensä 40 ensimmäiseksi ilmoittautuneeseen. Ilmoittautumiset 4.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen teamkawerda@gmail.com tai nettisivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Mainitse sähköpostitse ilmoittautuessasi luokka hevosen/ponin nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika, omistaja, esittäjä ja omat yhteystietosi. Huomioithan, että ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumiseen tehtävät muutokset eivät ole mahdollisia. Näyttelyaikataulu julkaistaan torstaina 9.8.2018.

Näyttelymaksu on 20€ per luokka, Team Kawerdan jäsenille 15€. Maksut ilmoittautumisajan puitteissa Team Kawerdan tilille: FI77 4006 0010 2024 77
Varaudu näyttämään kuitti kansliassa.

Kaikki näyttelyluokkien osallistujat saavat ruusukkeen, sekä kirjallisen arvostelun. Kolme luokkansa parasta palkitaan ruusukkein. Palkitsemme myös BIS 1-3 ruusukkein sekä tavarapalkinnoin. Jaossa myös erikoispalkintoja!

Esittäjillä on oltava kypärä, ja oreja saavat näyttelypaikalla käsitellä vain yli 18-vuotiaat. Hevosten ja ponien on oltava näyttelypaikalla suitsittuina, sekä kilpailunumero hevoseen kiinnitettynä. Poikkeuksena 1-vuotiaat varsat, jotka voidaan esittää myös ilman kuolaimia. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan, järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtumapaikkana toimii Ratsutila Kawerda, osoitteessa Köyliöntie 82, 03600 Karkkila.

TERVETULOA!

Team Kawerda ry
Tiedustelut: Suvi Ranttila, p. 040 657 5235 tai suvi.ranttila@gmail.com


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.