Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Skura ry ja Porvoon Hevosystävät ry
Ajankohta: 30.6.2019
Sijainti: Porvoo, Itä-Uusimaa

Kilpailulajit:
Muut kilpailut (Laukkakilpailut)


Lämpimästi tervetuloa kesän jännittävimpään koko perheen hevostapahtumaan! Porvoon Hevosystävät ry & Skura ry järjestävät LAUKKAKILPAILUT sunnuntaina 30.6.2019 kello 12.00 alkaen Kokonniemen raviradalla Porvoossa. Sarjoissa löytyy jokaiselle jotakin, lisäksi keppihevosille on omat lähdöt - ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian!

Tapahtumassa myös poniratsastusta, hevostarvikkeita ja monenmoista herkkua mahantäytteeksi.

Sarjat:

Matka 600 m

1. Shetlanninponit/ sponsorina Cafeteria Viking
2. Ponit alle 130 cm/ sponsorina Porvoon Hankkija
3. Islanninhevoset/ sponsorina Seppälän tilan talli

Matka 1000 m

4. Ponit yli 130 cm/ sponsorina Chia De Gracia
5. Lämminveriset ravurisukuiset
6. Suomenhevoset/ sponsorina Sonarc.fi
7. Arabit/täysveriset/ sponsorina Solheds/ Tilla Oy
8. Muut ratsuhevoset (pv-ratsut jne)/ sponsorina Helsinki International Horse Show
9. Tinkerit/raskaat rodut


Keppihevoset noin klo 12:50/ sponsorina Porvoon Makulaku

1. alle 7-vuotiaat 50 m
2. 7-10 -vuotiaat 100 m
3. 11-17 -vuotiaat 120 m


Kilpailuja tukemassa myös:
Back On Track Suomi https://backontrack.com/fi/
Ruuhkavuosiratsastaja http://www.ruuhkavuosiratsastaja.fi/
Kirahvi Oy https://www.kirahvioy.fi/fi
Freezeframe hevosvalokuvaus Ava Hällström https://www.facebook.com/freezeframe.fi/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Kilpailut järjestetään sunnuntaina 30.6.2019 klo 12:00 alkaen Kokonniemen raviradalla Lapinniementie 14, 06100 Porvoo.

2. Ilmoittautumiset perjantaihin 21.6.2019 mennessä porvoonhevosystavat@gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse seuraavat tiedot: kilpailtavasarja, hevosen nimi, rotu, ratsastaja, omistaja ja osallistutko Ruuhkavuosiratsastajan Ruuhsukejahtiin. Alle 18-vuotiaat ratsastavat huoltajan KIRJALLISELLA luvalla. Huomioithan tämän ja otat lupapaperin mukaasi ellei huoltajasi ole mukana kilpailuissa. Tiedustelut sähköpostitse tai 0400 787892.

3. Osallistumismaksu 25 € (ilmoittautuminen 15€, lähtömaksu 10€), järjestävien seurojen jäsenille 15€. 21.6.19 jälkeen jälki-ilmoittautumismaksu on 30€ paikkatilanteen mukaan. Kilpailumaksut maksettava tilille Porvoon Hevosystävät ry FI19 5358 0640 0105 56 ilmoittautumispäivään 21.6.19 mennessä. Kirjoita maksuviitteeseen ratsukon nimi ja kilpailusarja.

4. Keppihevoslähtöihin ilmoittautuminen etukäteen sähköpostilla skura.kepparit@gmail.com sekä ilmoittautumisia otetaan myös vastaan paikanpäällä. Osallistumismaksu 2€, maksu kisapaikalla. Keppihevoset starttaavat kolmen ensimmäisen sarjan (shetlanninponit, ponit alle 130 cm, islanninhevoset) jälkeen n. klo 12:50. Kaikki keppariratsukot palkitaan ruusukkein ja pienin makein tavarapalkinnoin.

5. Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla ilmoittautumisajan sisällä, jolloin kaikki maksut palautetaan. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset on tehtävä viimeistään 27.6.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen porvoonhevosystavat@gmail.com, jolloin lähtömaksu 10€ palautetaan. Peruuttamattomia tai peruutusajan päättymisen jälkeen peruutettuja osallistumismaksuja ei palauteta. Jos ilmoittaja jättää lähtönsä peruuttamatta ja maksamatta, on hän velvollinen maksamaan ilmoittautumismaksun 15€ järjestäjän tilille.

6. Lähdöt ratsastetaan 6 ratsukon ryhmissä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä korkeintaan 24 ratsukkoa/sarja. Järjestäjä varaa oikeuden yhdistellä sarjoja.

7. Ratsastajalla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus SRL jäsenseuran kautta, Green Card tai oman vakuutusyhtiön vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ratsukot osallistuvat kilpailuun omalla vastuulla.

8. Hyväksytty turvakypärä ja turvaliivi pakolliset, näihin ei myönnetä poikkeuksia. Ratsastussaappaiden ja turvajalustinten käyttöä suositellaan. Kannukset sallittu, niiden maksimipituus 1,5cm. Raipan käyttö kielletty.

9. Jokaisessa sarjassa jaetaan voittajalle ja sijoittuneille ruusukkeet sekä huikeat sponsoreidemme lahjoittamat tavarapalkinnot SRL palkitsemissääntöjen mukaisesti. Tavarapalkinnot noudetaan kansliasta, palkintoja ei postiteta jälkikäteen. Upeiden sponsoriemme lisäksi Back On Track Suomi tarjoaa joka sarjan kolmelle parhaalle ratsukolle -40% lahjakortin tuotteisiinsa sekä palkitsee kolmen osallistujamäärältään suurimman sarjan voittajat. Bonuksena Ruuhkavuosiratsastaja-blogi palkitsee jokaisessa sarjassa sijoittuneiden joukosta parhaimman äiti-/isäratsastajan specialRuuhksukkeella.Kilpailuissa ratsastetaan myös Skura ry:n laukkaratsastuksen seuranmestaruus 2019.

10. Ilmoittaessasi hevosen/ponin kilpailuun, olethan varma, että se on hyvin treenattu eli hevosella/ponilla on oltava tarpeeksi hyvä peruskunto ja sillä on myös harjoiteltu kiitolaukkaa. Huolehdithan kilpailujen aikana ratsusi huolellisesta lämmittämisestä ja loppuverryttelystä. Jos on kuuma päivä, huolehdithan myös ratsusi viilentämisestä sekä juotosta.

11. Kanslia avataan tuntia ennen kilpailujen alkamista. Kanslian puhelinnumero on 0400 787892.

12. Kilpailuihin ja ilmoittautumisiin liittyvät tiedustelut Terhi Jetsu porvoonhevosystavat@gmail.com 0400 787892. Keppihevoset Pinja Honkamäki skura.kepparit@gmail.com
Kilpailujenjohtaja Heidi Mänttäri skura.ry@outlook.com 044 9683 780. Kilpailun päätuomari Erja Losio.

13. Aikataulut ja lähtölistat ovat nähtävillä Porvoon Hevosystävien nettisivuilla https://www.porvoonhevosystavat.net/ ja tapahtuman Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/events/2324539244456817/ viimeistään perjantaina 28.6.2019 klo 18:00.

14. Kilpailupaikalla hyvin varustetut buffetit, maksu käteisellä.

15. Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden muutoksiin.


Lämpimästi tervetuloa koko kesän jännittävimpään ratsastustapahtumaan!


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.