Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Kouvolan Ravinuoret & LC Kouvola/Honka
Ajankohta: 17.4.2011
Sijainti: Kouvola, Kymenlaakso

Kilpailulajit:
Muut kilpailut (Kepparikisat & -näyttely)


KEPPIHEVOSTEN LÄHDÖT JA NÄYTTELY

Kouvolan Ravinuoret ja LC Kouvola/Honka järjestävät yhteistyössä keppishevoslähtöjä ja keppihevosten näyttelyn Kouvolan raveissa sunnuntaina 17.4. klo 17.30 alkaen.

Lähdöissä on kolme luokkaa: alle 7-vuotiaat lapset, 7-9 vuotiaat ja yli 9-vuotiaat. Esteradalla otetaan kilpailijoille aika. Jokaisen luokan kolme parasta palkitaan lähdön viisi jälkeen. Kepparikisaan voi osallistua joko omalla tai raviradan kepparilla.

Keppihevosten näyttely pidetään myös lähdön viisi jälkeen. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni ottaisi perheraveihin oman keppihevosen mukaan ja osallistuisi sen kanssa ylpeänä raviradan keppihevosnäyttelyyn. Kaikki palkitaan. Näyttely ja kisat pidetään 2.kerroksen esiintymislavan läheisyydessä.

Koko perheen Lions-raveissa on myös ongintaa, kasvomaalausta, hevosenkengänheittoa, poniratsastusta, ilmainen voittajapeli ja lettupiste. Tervetuloa mukaan. Liput yli 15-v. 4 €.


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.