Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Lohtajan HJY
Ajankohta: 1.10.2012
Sijainti: Lohtaja, Keski-Pohjanmaa

Kilpailulajit:
Muut kilpailut (harjoitusmatkaratsastuskilpailu)


HARJOITUSMATKARATSASTUS KISAT LOHTAJALLA 1.10.2011

Tervetuloa Kokkolan Lohtajalle harjoitusmatkaratsastus kilpailuihin lauantaina 1.10.2011 klo 11.00 alkaen. Kilpailukeskuksena toimii Lohtajan ravitalli.


1. Luokka matka n.33km, ihanneaika luokka, nopeus 8-12km/h, max syke 56
palautumisaika 20min. Avoin enne vuotta -98 syntyneille.

2. Luokka matka n. 25km, ihanneaika luokka, nopeus 8-12km/h, max syke
56, palautumisaika 20min. Avoin ennen vuotta -98 syntyneille.

3. Luokka matka n. 8km, rastiratsastus luokka, max nopeus 8km/h avoin
vuonna -98 ja jälkeen syntyneille
Ilmoittautumiset kirjallisesti joko postitse Sanna Kääpä Peräläntie 8 b 4 68230 Lohtaja tai sähköpostilla viimeistään 15.9.2011 osoitteeseen sanna.kaapa@luukku.com ilmoittautumiseen mukaan ratsastajan nimi, puh. nor sähköposti os., ikä, edustamasi seura, luokka johon osallistuu, hevosen nimi,rek.nro ja rotu.


Kilpailuissa noudatetaan SRL:n matkaratsastussääntöjä mukaillen, niitä noudattaessasi toimit aina oikein! Tutustu niihin hyvin ennen kilpailuun tuloa, löydät linkit netistä osoitteessa: www.ratsastus.fi

Em. sääntöjä lieventäen hevosille suositellaan rokotuksia ja raipan mukana pitäminen on sallittua turvallisuus näkökulma huomioiden.

KILPAILUJÄRJESTÄJÄ EI OLE VAKUUTTANUT OSALLISTUJIA. Kilpailijoiden tulee huolehtia omatoimisesti vakuutusturva sekä itsensä, hevosensa että kolmansien osapuolien mahdollisten vahinkojen korvaamiseksi. Vähintään ratsastajan vapaa-ajanvakuutus sekä hevosen vastuuvakuutus ovat erittäin painokkaasti suositeltuja!

Ratsastajan tulee olla SRL:n hyväksymän seuran jäsen.

Paikan päällä suoritetaan lähtömaksu 15 e+5e ell maksu/luokka. Lohtajan HJY:n jäsenille 5e alennus.

Hyväksytystä suorituksesta jokainen palkitaan kunniakirjalla ja ruusukkeella. Lisäksi heidän kesken jaetaan arpomalla palkintoja.

Jokaisella ratsukolla tulee olla nimetty vastuuhenkilö. Vastuuhenkilönä voi toimia esimerkiksi oma auton kuljettaja, muu avustaja tai toinen ratsastaja.


Paikalla on runsas buffet.

Lähtö tapahtuu pieninä ryhmälähtöinä. Maaliintulon jälkeen on 20 min aikaa ilmoittautua eläinlääkärintarkastukseen. Jos ratsukon kisanopeus on 8-12 km/h, ja hevosen syke lopputarkastuksessa on alle 56, sekä terveystarkastuksen hyväksytysti läpäisty, suoritus on hyväksytty. Poikkeuksena tästä on luokka 3. Jossa osallistutaan ell:n tarkistukseen mutta sykettä ei mitata.

Eläinlääkärin tarkastukset suoritetaan ennen ja jälkeen startin. Eläinlääkärin tarkastukseen saapuessa hevosella tulee olla varusteinaan vain pelkät suitset ja ohjat. Ratsastajien on hallittava hevosensa/poninsa hyvin joka tilanteessa.

Osallistujille lähetetään sähköpostiin kirje n. viikkoa ennen kilpailuja jossa mm ajo-ohjeet, aikataulut yms tietoa.

Järjestäjät pidättävät oikeudet kaikkiin muutoksiin.Lisätietoja: sanna.kaapa@luukku.com


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.