Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Äimäraution Ratsastuscentrum
Ajankohta: 6.12.2011
Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Kilpailulajit:
Estekilpailut (Luokat: 50cm-110cm, erikoisluokkia )


Tervetuloa Äimäraution Ratsastuscentrumin järjestämiin Äimäraution estemestaruus tallikilpailuihin 6.12. alkaen klo:9.00

LUOKKA I n.50cm, arv. A.2.0., avoin KEPPIHEVOSILLE

LUOKKA II 60cm Prix de Valjasliike Saarinen, arv.367.2, avoin kaikille, I osakilpailu tuntsari mestaruudesta

LUOKKA III 70cm Prix de Hevostarvike Äimärautio, Arv.367.2, avoin kaikille, II osakilpailu tuntsari mestaruudesta sekä I osakilpailu ponimestaruudesta

LUOKKA IV 80cm Prix de Agrimarket, Arv.367.2, avoin kaikille, II osakilpailu ponimestaruudesta sekä I osakilpailu hevosmestaruudesta

LUOKKA V 90cm Prix de K-Maatalous, Arv.367.2, avoin kaikille, II osakilpailu hevosmestaruudesta

LUOKKA VI 100/110 cm (valitse korkeus), Arv. 367.2, avoin kaikille

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ

1. Asu siisti kilpailuasu, turvakypärä on pakollinen sekä turvaliivi ratsastuskoulun hevosilla starttaavilla junioreilla pakollinen, muille suositeltava.
2. Ilmoittautumiset 4.12. klo12 mennessä tallin ilmoitustaululla olevaan listaan tuntihevosilla, yksityiset voivat ilmoittautua sähköpostitse krista.sumen@aimarautionratsastuskeskus.fi. Ilmoittautuminen on samalla lähdönvarmistus. Mahdolliset peruutukset myös 4.12. mennessä samaan osoitteeseen. Ilmoittautuessa mainittava ratsastaja, luokka, hevonen/poni, yhteystiedot (os. ja puh.) ja osallistuuko mestaruuteen. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan!
Kaikissa luokissa ponit starttaavat alussa, MUISTA ILMOITTAA MIKÄLI KYSEESSÄ ON PONI!
3. Lähtömaksut: yksityiset ratsukot 15 €/luokka. Ratsastuskoulun hevosilla 20 €/luokka, Jälki-ilmoittautumismaksu on kaksinkertainen, keppihevosten ilmoittautumismaksu 15€.
4. Maksut maksetaan Kahavilaan 30 min ennen luokan alkua. Kahavila aukeaa klo 7.30.
5. Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet ja mestaruuksista palkitaan 3 parasta ruusukkein, pokaalein ja raha- tai tavarapalkinnoin, mestaruuksien voittajille loimi. Tuntsari mestaruus on avoinna ÄRC:n oppilaille opetushevosilla, ponimestaruus on avoin poneille (ei ikä rajoitusta ratsastajille) ja hevosmestaruus hevosratsukoille. Jotta voit osallistua mestaruuteen tulee ratsukon osallistua molempiin osakilpailuihin.
6. Tiedustelut Krista Sumén, puh. 0407408570.
7. Kilpailupaikalla toimii Kahavila joka toimii myös kisakansliana.
8. Hevosautot parkkeerataan kentän ja klinikan väliselle parkkialueelle. Tallin pihaan hevostrailereiden ja –autojen parkkeeraaminen on kiellettyä.
9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, kilpailut pidetään maneesissa, verryttely tapahtuu maneesissa ryhmissä.

Äimäraution Ratsastuscentrumin oppilaat:
10. Kilpailuihin osallistuvien ÄRC:n oppilaiden on osallistuttava kilpailujärjestelyihin. Tehtävälista, josta kilpailija valitsee itselleen tehtävän, on tallin ilmoitustaululla. Kilpailun järjestäjä voi tarvittaessa vaihtaa työtehtäviä tai osoittaa kilpailijalle jonkin tehtävän, jos kilpailija ei ole merkinnyt itselleen mitään tehtävää. Mikäli kilpailija ei pysty toimihenkilöpestiään hoitamaan, tulee hänen hoitaa itselleen sijainen ja ilmoittaa asiasta kilpailuvastaavalle viimeistään kilpailuja edeltävänä iltana. Mikäli kilpailija ei suorita hänelle määrättyä työtehtävää on kilpailujen johtajalla oikeus evätä kilpailija lähtöoikeus, tässä tapauksessa ei lähtömaksua palauteta kilpailijalle.
11. Äimäraution Ratsastucentrumin hevoset voivat maksimissaan startata 4:ssä luokassa.

TERVETULOA KAIKKI KISAAMAAN!


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.