Kisakutsun lisäämistä ja muokkaamista varten tarvitaan erityinen koodi, joka tilataan tekstiviestillä.

TILAUS TOIMII SEURAAVASTI:

  • Lähetä tekstiviesti KISA numeroon 173172. Tekstiviestin hinta on 0,95€.
  • Paluuviestinä saat puhelimeesi koodin, joka syötetään sille varattuun kenttään ilmoituksen esikatseluvaiheessa.
  • Samalla koodilla voit lisäämisen jälkeen muokata ilmoitustasi kolme kertaa. Siispä pidä koodisi tallessa!

Tekstiviestipalvelun tarjoaa: 

Labyrintti

 


Lomakkeen täyttäminen

 

Yleistiedot

Yleistiedot tulevat näkyviin Kilpailukutsut-etusivulla ja kilpailua klikattaessa aukeavalle sivulle. On siis tärkeää, että nämä tiedot ovat oikein.


Paikkakunta

Paikkakunnan kohdalle laitetaan kunta, jossa kilpailut järjestetään, ei postitoimipaikkaa. Tämä siksi, että postitoimipaikat eivät yleensä ole kävijöille tuttuja ja näin vaikeuttavat palvelun käyttöä.


Kilpailulajit

Kilpailulajikenttiä on yhteensä neljä: estekilpailut, koulukilpailut, kenttäkilpailut ja muut kilpailut. Rasti laitetaan kunkin lajin kohdalle, jossa kilpailuissa on mahdollista kilpailla. Rastien perusteella kilpailut lajitellaan kilpailualueen etusivulla omiin kategorioihinsa. Voit yhdistää samaan kutsuun eri kilpailulajien kutsut, ne lajitellaan erikseen.

Este- ja koulukilpailuista valitaan matalin/helpoin sekä korkein/vaativin luokka, joka kilpailuissa järjestetään.

Erikoisluokka tarkoittaa luokkaa, joka ei ole avoin kaikille (esim. junioriluokka tai suomenhevosluokka). Erikoisluokkana voidaan pitää myös esim. osakilpailuluokkaa, joka on osa seuracupia tms.

Merkkiohjelma tarkoittaa mahdollisuutta suorittaa ratsastusmerkki tai harjoitteluluokkaa merkin suorittamista varten.


Jos kilpailuissa on lajina jokin muu kuin esteratsastus, kouluratsastus tai kenttäratsastus, kirjoitetaan laji Muut kilpailut -kohtaan.

 

Valitse ilmoituksesi tapa

Kilpailukutsu lisätään joko kutsuun osoittavan linkin tai kutsun kirjoittamisen kautta. Jos sinulla on kilpailukutsu jo näkyvillä esimerkiksi seurasi kotisivuilla, valitse "Minulla on linkki kisakutsuun". Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa/kopioida kilpailukutsun suoraan ilmoituksen isoon tekstikenttään. Valitse kummalla tapaa haluat kutsun lisätä.

Kilpailukutsu

Lisää linkki/kilpailukutsuteksti. Tarkasta että linkki on oikein tai että tekstissä on tarpeelliset tiedot näytettäväksi lomakkeella annettujen yleistietojen lisäksi.

Lähettäjän tiedot

Anna vielä omat tietosi jotta sinuun saadaan yhteys mahdollisissa ongelmatilanteissa. Lähettäjän tietoja ei näytetä kisakutsujen yhteydessä, vaan ne näkyvät ainoastaan ylläpidolle.

Muista tarkistaa, että kaikki antamasi tiedot ovat varmasti oikein!


Kisakutsun tallennus esikatselunäkymässä koodin avulla

Lomakkeen täytön jälkeen voit siirtyä esikatseluun klikkaamalla esikatselupainiketta. Jotta ilmoitus voidaan lisätä, tulee esikatselusivun alalaidassa olevaan koodikenttään syöttää tekstiviestinä vastaanotettu koodi. Tämän jälkeen ilmoitus voidaan tallentaa ja se listautuu kisakutsualueen etusivulle.


Kilpailukutsun muokkaus

Kutsua on mahdollista muokata samalla koodilla, jolla se on lisätty. Kutsua voidaan muokata kolme kertaa ilmoituksen voimassaoloaikana. Pääset muokkaamaan kutsua klikkaamalla kisakutsualueen etusivulta omaa kisakutsuasi. Kisakutsu aukeaa uudelle sivulle, jonka alalaidassa olevaan koodikenttään voidaan syöttää koodi.