Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi

Hevostalli.net – asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot

Hevostallinet Oy
Åkerlundinkatu 2 A
33100 Tampere
Y-Tunnus: 1960066-3

Tietojen käyttötarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, Hevostalli.netin palvelujen hallinta ja kehittäminen, asiakaskyselyt, asiakasinformaation toimittaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Hevostalli.netin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Hevostalli.netin ylläpitojärjestelmän ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Käyttäjän rekisteröintitiedot

Markkinat

Markkinat vaativat rekisteröinnin mikäli käyttäjä haluaa tehdä ilmoituksen Hevostalli.netin markkinoille. Ilmoituksia voi selata ja niihin voi vastata rekisteröitymättä.

Rekisteröityminen on vapaaehtoista ja siinä kysytään seuraavat tiedot:

 • Sähköposti
 • Salasana
 • Etunimi
 • Sukunimi
 • Kunta
 • Maakunta
 • Maa
 • Yritystiedot
 • Y-tunnus
 • Syntymäpäivä
 • Markkinointilupa

Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena.

Foorumin nimimerkin suojaaminen

Foorumille kirjoittaminen ja lukeminen eivät vaadi rekisteröintiä. Käyttäjä voi halutessaan rekisteröidä nimimerkkinsä.

Rekisteröityminen on vapaaehtoista ja siinä kysytään seuraavat tiedot:

 • Nimimerkki
 • Sähköpostiosoite
 • Salasana

Salasanan tallentaminen palveluun

Salasanasi ei ole selväkielisesti tallennettuna palveluumme, vaan se on tallennettu turvallisessa muodossa. Tämän vuoksi edes palvelun ylläpito ei voi hakea henkilökohtaista salasanaasi. Emme näin ollen voi myöskään kertoa sitä esimerkiksi tilanteessa, jossa olet unohtanut salasanasi. Voit tilata uuden salasanan ”salasana unohtunut” -kohdassa.

Tietojen luovutus ulkopuoliselle

Emme luovuta edellä mainittuja henkilötietojasi palvelun ulkopuolelle ilman sinulta etukäteen pyydettävää lupaa, ellei kyse ole yrityksen liiketoiminnan kaupasta, siihen rinnastettavasta toimesta tai viranomaispyynnöstä.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelimilla, joista niitä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla.

Tietojen oikeellisuus

Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta. Asiakkaalla on mahdollisuus rajoitetusti korjata tallennettavia tietoja käyttäen käyttäjätunnus-salasana -tunnistusta tai ottamalla yhteyttä palvelun ylläpitäjään.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Varaamme oikeuden poistaa yksipuolisesti kaiken tiedon, jonka olet lisännyt palveluumme, mikäli tähän syntyy tarve esimerkiksi epäasiallisen informaation lisäämisen tai muun syyn johdosta.

Palvelumme ylläpidolla on mahdollisuus poistaa kaikki lisäämäsi myynti-ilmoitukset, keskustelut ja niiden, kuvat ja tiedostot.

Varaamme oikeuden sulkea yksipuolisesti milloin tahansa minkä tahansa sivusi tai käyttäjätunnuksesi joko tilapäisesti tai pysyvästi.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat Hevostalli.netin Asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä Asiakkaalta kerättävät tiedot.

Kuvaus rekisterin suojausperiaatteista

Tiedot kerätään palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt, joille on annettu kullekin erikseen määritelty käyttöoikeus.