Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 17.09.2012 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palveluita myy Hevostallinet Oy (y-tunnus 1960066-3). Myymme palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa ja EU-alueella. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Palveluilla tässä yhteydessä tarkoitetaan leiri-linkki ilmoituksen tilaamista Hevostalli.net sivustolle.

Tilaaminen

Palvelut tilataan internetin välityksellä osoitteesta www2.hevostalli.net/leirit sijaitsevan lomakkeen kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilattu palvelu-Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus ja kuitti

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen ja kuitin, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Palvelu maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hevostallinet Oy toimii ainoastaan palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa palvelun ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Palvelu tulee käyttöön välittömästi kun maksu on suoritettu.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskuluja ei ole. Palvelu tulee käyttöön välittömästi maksun jälkeen.

Reklamaatio ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palvelun peruutusoikeus, jonka aikana Hevostallinet Oy palauttaa rahat asiakkaalle mikäli hän haluaa perua palvelun. Halutetssasi perua tilauksen lähetä sähköpostia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja liitä mukaan seuraavat tiedot:

 

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • tallin nimi
  • sähköpostissa tullut Kuittisi osoite
  • pankkitilinumerosi

Rahat palautetaan suoraan tilillesi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Hevostallinet Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.