koivuniemen Talli

«Takaisin

Tiedot

koivuniemen Talli
Lähdelammintie 176
13430 Hämeenlinna

http://www.koivuniementalli.fi
Lajit: matkaratsastus, vikellys, vaellusratsastus, maastoratsastus, kenttäratsastus, kouluratsastus, esteratsastus
Palvelut: ratsastusterapiaa, ratsastusleirejä, ratsastus- ja hevostaitomerkkejä, valmentajia, yksityistunteja, pienryhmiä, alkeiskursseja, ratsastustunteja
Tilat: laitumia, estekalusto, valaistu kenttä, maastoja, maastoesteitä, julkiset kulkuyhteydet
Palvelut yksityishevosille: laidunvuokraus, pihattotallipaikkoja, puolihoitopaikkoja, täyshoitopaikkoja, ratsutusta/koulutusta

Lisätiedot

Tallimme tarjoaa ratsastusta ja elämyksiä maaseudun rauhassa, upeissa maalaismaisemissa Kanta-Hämeessä.
Ratsastusta voit kokea erilaisilla ja erikokoisilla meillä jo pitkään olleilla hevosilla. Maastoissa ei tarvitse ylitää tietä, saamme ratsastaa rauhassa häiriöttä sekä lyhyillä että pitkillä maastoreiteillä.

Toimimme loistavien kulkuyhteyksien varrella, Suomen "pääkadulla". Leireille voit tulla läheltä tai kaukaa. Ilmainen kuljetus Hämeenlinnan ja Turengin rautatie- ja bussiasemilta.
Valtatie 3 kulkee parin kilometrin päässä Koivuniemen tallista.

Ratsastuksen lisäksi meiltä voi tilata elämysviikonloppuja tai esimerkiksi työpaikan virkistyspäiviä täydellä ylläpidolla. Ihana erikoisuus on kesällä hevosten uitto omassa rannassa, jossa voi myös saunoa ja lämmitellä 12 hengen paljussa. Poreallaskin päätaloltamme löytyy.

Majoitustilat ovat nyt noin 20 henkilölle. Tarvittaessa rantamökit käyttöön ottamalla yöpyjämäärän voi kasvattaa kolmeenkymmeneen.