Ohjeet

Paranna tallisi näkyvyyttä!

 

Hevostalli.net tarjoaa talleille edullista lisänäkyvyyttä verkossa Tallit-sivullamme. Saat tallin lisäominaisuudet vuodeksi käyttöösi alkaen hintaan 93 €! Muut hinnat näet oheisesta taulukosta.

Hinnasto (sis. alv. 24%)

Premium 6kk

46.50 €

Premium 12kk

93 €

Extra 6kk 77.50 €
Extra 12kk 155 €

 

Tallin lisääminen

Ohjeita tallin hallintapalvelun (Premium/Extra) tilaamiseen

Hallintapalvelu antaa sinulle oikeuden pitää tallisi tiedot ajantasalla ilman viiveitä. Premium-palveluun kuuluu lisäksi avainsanojen liittäminen talliin. Avainsanat helpottavat tallien hakemista, talleja hakeva henkilö voi nyt määritellä entistä tarkemmin millaisia talleja hän etsii. Tilatessasi Extra-palvelun, saat mahdollisuuden lisätä tallisi sivulle 1-2 kuvaa ja esittelytekstin.

Uusi talli

Uuden tallin perustietojen antamisen jälkeen valitaan tilattava tuote siirrytään maksupalveluun maksamaan ilmoitus. Välittömästi maksun jälkeen talli listätään Hevostalli.net -talliosioon ja se näkyy hakutuloksissa ylemmässä tuloslistassa, jossa näkyvät ne tallit, joilla on hallintapalvelu käytössään. Tallin lisäämisen yhteydessä käyttäjälle tehdään tunnus, jolla hän voi kirjautua hallinnoimaan tallille juuri aktivoituja lisäominaisuuksia.

  1. Täytä tallin perustiedot huolellisesti ennen maksua. Jotta talli näkyisi kartalla oikein, täytä kaikki osoitetiedot tarkasti. Kartalla näyttäminen auttaa tallia etsivää paikantamaan sopivan matkan päässä olevat tallit.

  2. Valitse tuote.

  3. Anna sähköpostiosoitteesi jota haluat käyttää kirjautumistunnuksenasi Hevostalli.netissä. Osoitteeseen lähetetään tilaukseen liittyviä sähköposteja tarvittaessa. Anna myös salasana ja täytä muut yhteystietosi laskutusta varten

  4. Näet tilauksen tiedot samalla sivulla. Tarkista että tiedot ovat oikein, jos haluat muuttaa tietoja palaa taaksepäin korjaamaan ne. Kun tiedot ovat oikein, siirry Paytrail-maksupalveluun klikkaamalla heidän banneriaan.

  5. Seuraa Paytrailin ohjeita ja valitse maksutapa (mahdolliset vaihtoehdot: Visa, Visa Electron, MasterCard, Sampo Pankki, Nordea, Osuuspankki, Handelsbanken, Säästöpankit ja Paikallisosuuspankit). Onnistuneen maksun jälkeen palaa linkkiä pitkin takaisin Hevostalli.netiin jotta maksu rekisteröityy järjestelmään ja talli voidaan näyttää heti. Älä siis sulje selainta/välilehteä maksun jälkeen äläkä kirjoita Hevostalli.netin osoitetta selaimen osoiteriville.

  6. Onnistuneen maksun jälkeen pääset suoraan tallisi hallinnointisivulle ja sinulle lähetetään sähköpostia antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa on ohjeet kuinka pääset myöhemmin hallinnoimaan talliasi ja kirjautumistunnuksesi.

    Mikäli et löydä tallia hakutuloksista etkä saa sähköpostia maksun jälkeen tai kohtaat muita ongelmia tallin lisäämisessä tai maksamisessa, ota yhteyttä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Talli joka on jo Hevostalli.netissä

Etsi talli haun avulla, siirry tallin sivulle ja Klikkaa alareunan "Muokkaa"-linkkiä. Valitse tuote. Tarvittavien tietojen antamisen jälkeen siirrytään maksupalveluun maksamaan tuote. Välittömästi maksun jälkeen talli näytetään hakutuloksissa ylemmässä tuloslistassa, jossa näkyvät ne tallit, joilla on hallintapalvelu käytössään. Palvelun aktivoinnin yhteydessä käyttäjälle tehdään tunnus, jolla hän voi kirjautua hallinnoimaan tallille juuri aktivoituja lisäominaisuuksia.

  1. Etsi talli haun avulla, siirry tallin sivulle ja klikkaa alareunan "Muokkaa"-linkkiä. Valitse Premium- tai Extra-palvelu.
  2. - 6. Kuten uutta tallia lisätessä ks. ylhäällä.

Tallin lisääminen ilman hallintapalvelua

Voit yhä lisätä tallisi perustiedot Hevostalli.netin tallitietokantaan myös ilmaiseksi. Tämä onnistuu ”Lisää talli” -linkin kautta. Lisätystä tallista tulee tieto sivun ylläpitäjälle, joka hyväksyy tallisi mutaman viikon kuluessa, jos tiedot ovat kunnossa. Tallisi näytetään alemmassa hakutuloslistassa.

 

Tallin muokkaus

Jos olet tallin omistaja ja olet tilannut tallin hallintapaketin

Pääset muokkaamaan tallisi tietoja joko linkillä jonka sait sähköpostiisi tilatessasi palvelun ensimmäistä kertaa, tai hakemalla tallisi tallihaun kautta ja klikkaamalla sivun alareunan ”Muokkaa”-linkkiä. Kirjaudu sisään kirjautumistunnuksellasi ja salasanalla. Siirryt hallinnointisivulle. Muokkaa tallia Tallin hallinta -laatikon linkistä.

 

Tallin tiedot: tallin perutietoihin kuuluvat yhteystiedot. Näitä tietoja voit hallinnoida, vaikka tilaamasi palvelun aika menisi umpeen.

Premium-hallintapalvelun ominaisuudet : jos sinulla on tallin hallintapaketti, voit lisätä tallille avainsanoja. Valitse talliisi parhaiten sopivat avainsanat. Avainsanojen tarkoitus on helpottaa tallien hakua.

Lisäominaisuudet: jos sinulla on Extra-palvelu, voit ladata tallillesi kaksi kuvaa ja lisätä vapaan kuvauksen tallista. Käytä tekstin muotoiluominaisuuksia hyväksesi, ohjeet löytyvät tekstipalstan yläpuolelta.

 

 

Tallin ilmainen muokkaus

Voit yhä muuttaa tallin perustietoja myös ilman hallinnointipalvelua jos tallilla ei ole hallinnoijaa. Tällöin valitse muokattava talli ja valitse ilmainen muokkaus. Tee muutokset ja lähetä muutosehdotus. Sivuston ylläpitäjä saa tiedon muutoksesta ja hyväksyy sen jos tiedot ovat kunnossa.