Vaellustalli Wanha Raatesalmi

«Takaisin

Tiedot

Vaellustalli Wanha Raatesalmi
Sossonniementie 96
93800 Kuusamo

http://www.wanharaatesalmi.fi/
Lajit: vaellusratsastus, maastoratsastus, islanninhevosratsastus
Palvelut: ratsastusleirejä, yksityistunteja, pienryhmiä, alkeiskursseja, ratsastustunteja, tapahtumapalvelut
Tilat: laitumia, valaistu kenttä, maastoja

Lisätiedot

Tervetuloa ratsastamaan upeaan Kuusamolaiseen metsämaisemaan!

Vaellustalli Wanha Raatesalmi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kuusamojärven rannalla vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuusamon keskustasta. Olemme Kuusamon ainoa pelkästään islanninhevospalveluihin erikoistunut talli. Me myös kasvatamme islanninhevosia.

Tarjoamme eritasoisia maastoretkiä tölttäävillä, kilteillä issikoillamme. Maastot kulkevat metsässä, upeassa koillismaalaisessa kangasmaastossa. Raatesalmen reitistö koostuu monipuolisesta maastosta, johon kuuluu nousuja ja laskuja, hitaita osuuksia metsässä, sekä laukka- ja tölttiosuuksia poluilla ja metsäteillä. Meille ovat tervetulleita niin ensikertaa hevosen selkään nousevat asiakkaat kuin kokeneet konkaritkin. Räätälöimme retket aina ratsastajan mieltymysten ja tason mukaisiksi. Raatesalmesta ei maastot lopu kesken.

Maastoretkien ja vaellusten lisäksi järjestämme myös kenttätunteja sekä erilaisia kursseja.

Raatesalmella on mahdollisuus yöpymiseen isoille ja pienille ryhmille. Intiimi kahden hengen rantatupa sijaitsee aivan Kuusamojärven rannalla, kirjaimellisesti parin metrin päässä rannasta. Raatteenrannan lomatalossa voi yöpyä jopa 15 henkeä ja se sopii erinomaisesti perheille tai isommille ryhmille. Raatteenrannan lomatalosta voi myös vuokrata pelkästään osan, esimerkiksi yhdelle perheelle. Varaustilanteen salliessa, Raatteenrannasta voidaan vuokrata myös yksittäisiä huoneita.

Raatesalmessa on mahdollista yöpyä myös matkailuvaunulla tai -autolla. Paikkoja rajoitetusti.

Mikäli etsit luonnonkaunista lomanviettopaikkaa tai vaikka ohjelmaa työporukan virkistyspäiväksi, polttareiden viettoon tai haluat muuten vaan nauttia kauniista Kuusamon luonnosta historiallisissa puitteissa, olet löytänyt etsimäsi.

Tervetuloa!

p. 040-1502 606

http://www.wanharaatesalmi.fi/
https://www.facebook.com/wanharaatesalmi/
https://www.instagram.com/wanha_raatesalmi/