Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Perttulan Ratsastajat Ry
Ajankohta: 7.1.2023
Sijainti: Kaikki, Uusimaa

Kilpailulajit:
Koulukilpailut (Luokat: Helppo C-Helppo A)


THuom. Hevostalli net. kalenterissa on väärä vuosiluku, tämä on 7.1.2022 kilpailukutsu!Tervetuloa Perttulan Ratsastajien E-Winter Cuppiin!

Voit ratsastaa yhden, kaksi tai kolme osakilpailua.

Vihdoin pääset kilpailemaan omassa rauhassa ilman kuljetuksia ja aikataulustressiä! Perttulan Ratsastajat järjestävät E-kouluratsastuskilpailut, joihin osallistutaan lähettämällä ratsastetusta radasta video. Erinomainen mahdollisuus ratsukoille, jotka eivät kilpailupaikalla suoriudu aivan yhtä hyvin kuin kotonaan.
Tarvitset osallistuaksesi ohjelman mukaisen kouluradan kirjaimineen ja kuvaajan.
Sarjakilpailu muodostuu kolmesta osakilpailusta joiden tulokset julkaistaan Perttulan Ratsastajien Facebook-sivulle. Ratsukko voi osallistua vain yhteen sarjaluokkaan, mutta voi halutessaan kilpailla myös muissa luokissa sarjan ulkopuolella.

Ajankohdat: 22.10.2021, 26.11.2021 ja 7.1.2022

Kilpailija lataa videon suorituksesta YouTube -sivustolle, ohjeet kuvaamiseen ja lataukseen kutsun lopussa. Rata lähetetään arvosteltavaksi sähköpostitse ohjeissa mainittujen lisätietojen kera jokaisena kisapäivänä klo 20 mennessä.
Tuomari: Hanna Merelli (Alalauri). Kilpailujen Johtaja: Tea Kaivoluoto.
Kanslian yhteystiedot: hanna.alalauri@gmail.com whatssapp: 0504304685. Otsikoi yhteydenotto ”E-Kilpailut”
Edellytykset osallistumiselle: Hevosen on oltava terve. Passia ei tarkisteta. Suositellaan voimassa olevaa kilpailulupaa.
Sijoittuminen: Luokassa sijoittuu 25% korkeimmat pisteet kerännyttä ratsukkoa. Sijoittuneille lähetämme ruusukepalkinnon postitse. Sarjatuloksiin lasketaan pisteet kaikista ratsukon suorituksista, sarjassa sijoittuu 25% korkeimmat pisteet kerännyttä ratsukkoa. Jokaisen sarjan voittaja palkitaan myös Perttulan Ratsastajien palkintoloimella.
Lähtömaksu: Lähtömaksu 20€/rata maksetaan Perttulan Ratsastajien tilille FI57 5300 1720 1319 64 aina kyseisestä kilpailupäivää edeltävään maanantaihin (18.10.2021, 22.11.2021, 3.1.2022) mennessä.

Luokat:
Cup Helppo C = Helppo C:2 2000
Cup Helppo B = Helppo B K.N.Special 2015
Cup Helppo A = Helppo A:1 2009

Mikäli osallistut useampaan kuin yhteen rataan, ilmoitathan mihin sarjakilpailuun osallistut. Sarjaa ei voi muuttaa kesken sarjakilpailun.
Osallistuminen:
Ratsukko saa halutessaan osallistua niin moneen luokkaan mihin heillä on osallistumisoikeus, suositus on kuitenkin, ettei samana päivänä kuvata enempää kuin kaksi rataa. Osallistujamäärää ei ole rajattu/luokka. Ratsukko voi kuitenkin kilpailla vain yhdessä sarjassa! Ilmoita valitsemasi sarja ensimmäisen osallistumisesi yhteydessä.
Ilmoittautumiseksi riittää lähtömaksu (20€/luokka) kyseisestä kilpailupäivää edeltävään maanantaihin (18.10.2021, 22.11.2021, 3.1.2022) mennessä. Maksu maksetaan Perttulan Ratsastajien tilille, FI57 5300 1720 1319 64 viestikenttään ratsastajan & hevosen nimi ja luokan/luokkien numero/(t). Rata arvostellaan vasta kuin lähtömaksusuoritus on tehty.
Esim: Maija Meikäläinen, Hobunen. lk 2,3
Osallistua voi jo heti kutsun julkaisun jälkeen. Lähetä seuraavat tiedot; Ratsastajan nimi, hevosen nimi, ratsastajan seura, luokka/luokat ja sarja joihin ratsukko osallistuu sekä linkki videoon/videoihin sekä postiosoite mahdollisia palkintoja varten sähköpostiosoitteeseen: hanna.alalauri@gmail.com viimeistään 22.10.2021, 26.11.2021 ja 7.1.2022 klo 20 mennessä otsikolla ”E-kilpailut, Ratsastajan nimi, Hevosen nimi”.
Ilmoittautumisajanpuitteissa tehdyistä peruutuksista palautamme lähtömaksun, mikäli rataa ei olla lähetetty arvioitavaksi. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista, ja radoista jotka on jo lähetetty arvioitaviksi emme palauta ilmoittautumismaksua.
Ratsastajalla tulee olla siisti ratsastusasu, kypärä on pakollinen. Suojat ja raippa sallitaan radalla. Kannukset eivät ole pakolliset. Apuohjia ei sallita, suitsitus kilpailusääntöjen mukaisesti.

Arvostelu:
Tuomari arvostelee luokan kerrallaan, tulokset ilmoitetaan valmistumisjärjestyksessä Perttulan Ratsastajien Facebook-sivuille. Huomioithan, että osallistujamäärästä riippuen arvostelu ja tulosten laskenta voi kestää mahdollisesti muutamia päiviä.
Kaikille osallistujille lähetetään radan pöytäkirja sähköpostitse.
Huom. vaikka sarjassa ratsastetaan samaa rataa, pitää jokaiseen kilpailuun lähettää uusi suoritus! Samaa videota ei siis arvostella useammin kuin kerran.
Radat arvostelee kouluratsastaja Hanna Merelli (Alalauri) jolla on kilpailukokemusta nuorten hevosten luokista aina Small Tourin Inter I radoille saakka. (Nuorten Kouluhevosten Maailmanmestaruuskisat 2021 Verden).

Palkinnot:
Jokaisen luokan 25% parhaiten sijoittunutta palkitaan ruusukkeilla. Ruusukkeet lähetetään sijoittuneille postitse.
Sarjakilpailussa sijoittuu 25% eniten pisteitä kerännyttä ratsukkoa. Sarjan voittajalle lähetetään Perttulan Ratsastajien palkintoloimi.

Radan kuvaus:
Rata suoritetaan ohjelmaan kuuluvalla, kirjaimin merkityllä kouluradalla (20x40m). Radan voi aidata itselleen vaikka puomeilla.
Kuvaus suoritetaan C-kirjaimesta. Videon tulee olla yhtäjaksoisesti kuvattu, pätkittyjä videoita ei arvostella. Kuvaus tulee aloittaa n.5-10 sekuntia ennen kuin ratsukko suuntaa pituushalkaisijalle ja lopettaa lopputervehdyksen jälkeen vapaaseen käyntiin. Huomioithan, mikäli videolta puuttuu esimerkiksi pituushalkaisijalle kääntyminen tai loppupysähdys ja vapaaseen käyntiin siirtyminen, vaikuttaa se pisteytykseen.
Välttelethän liiallista zoomausta, jotta radan tiet ovat selkeät.

Videon lataaminen YouTubeen:

Katso alla olevalta videolta ohjeistus, kuinka video ladataan YouTubeen.
https://www.youtu.be/6C4dEpT0rYg
Kirjalliset ohjeet löydät alta:
https://support.google.com/youtube/answer/57407?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi


Tervetuloa mukaan e-kilpailemaan!


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.