Kisakutsut

Kilpailukutsujen joukosta löydät harjoitus- ja seurakilpailuja. Voit lähettää oman seurasi kutsuja julkaistavaksi erillisellä lomakkeella.

Kilpailukutsun hinta maksetaan tekstiviestillä.
Hinta on 0,95 € / ilmoitus

e = erityisluokk(i)a
m = merkkiohjelm(i)a

Järjestävä seura: Skura ry ja Porvoon Hevosystävät ry
Ajankohta: 3.7.2022
Sijainti: Porvoo, Itä-Uusimaa

Kilpailulajit:
Muut kilpailut (Laukkakilpailut)


Tervetuloa kesän jännittävimpään koko perheen hevostapahtumaan sunnuntaina 3.7.2022 klo 12 Porvoon raviradalle! Laukkakilpailut on tarkoitettu kaikille hevoseläimille ja keppareille.
----------------------------------------------------
Porvoon Laukkaderby 2022 kilpailukutsu
Sarjat:

600 m
1. Shetlanninponit Prix de Suomen Shetlanninponiyhdistys ry
2. Ponit alle 130 cm Prix de Konit.fi
3. Islanninhevoset Prix de Back on Track

1000 m
4. Ponit 130-148 cm Prix de Hööks
5. Lämminveriset ravurisukuiset Prix de Biofarm
6 A.) Suomenhevoset Prix de Porvoon Hankkija/ Racing
6 B.) Suomenhevoset Prix de Lantmännen Agro Perttula
7. Arabit/täysveriset Prix de Helsinki International Horse Show
8 A.) Muut ratsuhevoset (esim. pv:t) Prix de Tulikavio
8 B.) Muut ratsuhevoset (esim. pv:t) Prix de Ratsutarvike Ridaaja Oy
9. Irlannincobit/raskaat rodut Prix de The Irish Cob Society Finland ry

Jos et ole varma, mihin luokkaan ratsusi kuuluu, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ratsastusseura.skurary@gmail.com ja katsotaan yhdessä mahdollisimman sopiva sarja. Kaikki hevoseläimet ovat tervetulleita ja jokaiselle löydetään omaa nopeutta vastaava sarja.

****************************************
Keppihevoset (n. 100 m) n. klo 12:50 Prix de Ensto, yhteistyössä Etelä-Suomen Ratsastusjaoston (ESRA) ja ESRA:n nuorisojaoston kanssa.
Luokat:
- alle 7-vuotiaat
- 7-10-vuotiaat
- 11-17-vuotiaat

1. Kilpailut järjestetään sunnuntaina 3.7.2022 klo 12:00 alkaen Kokonniemen raviradalla Lapinniementie 14, 06100 Porvoo.

2. Ilmoittautumiset perjantaihin 24.6.2022 mennessä ratsastusseura.skurary@gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse seuraavat tiedot: kilpailtava sarja, ratsun nimi, rotu, ratsastaja ja osallistutko Ruuhkavuosiratsastajan Ruuhksukejahtiin (Ruuhkavuosiratsastaja-blogi palkitsee jokaisessa sarjassa sijoittuneiden joukosta parhaimman äiti-/isäratsastajan specialRuuhksukkeella).

Alle 18-vuotiaat ratsastavat huoltajan KIRJALLISELLA luvalla. Huomioithan tämän ja otat lupapaperin mukaasi ellei huoltajasi ole mukana kilpailuissa. Tiedustelut sähköpostitse ratsastusseura.skurary@gmail.com. Sarjoissa 6 (suomenhevoset) ja 8 (muut ratsuhevoset) järjestäjä vastaa sarjajaosta a- ja b-sarjoihin.

3. Osallistumismaksu 30 €, järjestävien seurojen jäsenille 15 €. Kilpailumaksut maksettava tilille Skura ry FI28 1228 3000 0157 66 ilmoittautumispäivään 24.6.2022 mennessä. Kirjoita maksuviitteeseen ratsukon nimi ja kilpailusarja.

4. Keppihevoslähtöihin ilmoittautuminen etukäteen sähköpostilla skura.kepparit@gmail.com tai paikan päällä klo 12:30 mennessä. Osallistumismaksu 3 €, maksu kisapaikalla (käteinen tasaraha tai MobilePay) tai etukäteen tilille Skura ry FI28 1228 3000 0157 66.

Keppihevoset starttaavat kolmen ensimmäisen sarjan (shetlanninponit, ponit alle 130 cm, islanninhevoset) jälkeen n. klo 12:50. Kaikki keppariratsukot palkitaan ruusukkein ja pienin makein tavarapalkinnoin. Mukaan mahtuu yhteensä 100 keppariratsukkoa (ilmoittautumisjärjestyksessä).

5. Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla ilmoittautumisajan sisällä 24.6.2022 mennessä, jolloin kaikki maksut palautetaan. Peruuttamattomia tai ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutettuja osallistumismaksuja ei palauteta. Jos ilmoittaja jättää lähtönsä peruuttamatta ja maksamatta, on hän velvollinen maksamaan ilmoittautumismaksun 15/30 € järjestäjän tilille.

6. Lähdöt ratsastetaan max. 6 ratsukon ryhmissä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä korkeintaan 24 ratsukkoa/sarja. Järjestäjä varaa oikeuden yhdistellä sarjoja.

7. Ratsastajalla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus SRL jäsenseuran kautta, Green Card tai oman vakuutusyhtiön vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ratsukot osallistuvat kilpailuun omalla vastuulla.

8. Varusteet: Hyväksytty turvakypärä ja turvaliivi ovat pakolliset, näihin ei myönnetä poikkeuksia. Ratsastussaappaiden ja turvajalustinten käyttöä suositellaan. Paukkuliivin käyttö on sallittu, mutta alla pitää olla turvaliivi. Kannukset sallittu. Raipan käyttö kielletty. Paidan tulee olla huputon.

9. Jokaisessa sarjassa jaetaan voittajalle ja sijoittuneille ruusukkeet sekä huikeat sponsoreidemme lahjoittamat tavarapalkinnot SRL palkitsemissääntöjen mukaisesti. Tavarapalkinnot noudetaan kansliasta, palkintoja ei postiteta jälkikäteen. Bonuksena Ruuhkavuosiratsastaja-blogi palkitsee jokaisessa sarjassa sijoittuneiden joukosta parhaimman äiti-/isäratsastajan specialRuuhksukkeella. Kilpailuissa ratsastetaan myös Skura ry:n laukkaratsastuksen seuranmestaruus 2022 (ks. tarkemmat säännöt kutsun lopusta).

10. Kanslia avataan tuntia ennen kilpailujen alkamista, klo 11:00. Kanslian puhelinnumero on 050 530 4064 (käytössä vain kisapäivänä).

11. Kilpailuihin ja ilmoittautumisiin liittyvät tiedustelut ratsastusseura.skurary@gmail.com, keppihevoset skura.kepparit@gmail.com. Kilpailun päätuomari Erja Losio.

12. Aikataulut, lähtölistat ja kilpailijatiedote nähtävillä perjantaina 1.7.2022 klo 20:00 mennessä tapahtuman Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/events/1419927381524068

13. Kilpailupaikalla hyvin varustetut buffetit, maksu käteisellä tai MobilePay:llä.

14. Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa koko kesän jännittävimpään ratsastustapahtumaan!

Kilpailuja tukemassa:
Tulikavio Equine art by Stiina Hovi
Helsinki International Horse Show
Porvoon Hankkija
Racing
Ensto
Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA)
Suomen Shetlanninponiyhdistys ry
Konit.fi
Hööks
Biofarm
Ratsutarvike Ridaaja Oy
The Irish Cob Society Finland ry
Ruuhkavuosiratsastaja
Lantmännen Agro JS-Perttula Oy
Näsin apteekki
Back on Track


Haluatko muokata tätä kisakutsua?

Kisakutsun muokkaamista varten tarvitset koodin. Syötä koodi alla olevaan kenttään. Koodin tulee olla sama, jolla lisäsit tämän ilmoituksen.